top of page

Hvala na poverenju

Bojana TheaHealing


ThetaHealing je meditivna, energetska tehnika koja radi sa našom podsvešću. Meditativna je jer se povezujemo sa Stvoriteljem kroz meditaciju, a energetska jer menjamo uverenja koja nam više ne služe na energetskom nivou.

Da, uverenja nam uvek služe. I pozitivna ali i negativna.


Ako na primer imamo strah od povredjivanja u odnosima, možemo vrlo lako usvojiti uverenje "Sigurnije je za mene da budem sama." Pa smo godinama sami.

Ili ako iz prethodnih inkarnacija imamo dosta šamanskih iskustava, onda možda imamo uverenja kao što su:"Moram da patim da bih duhovno napredovao/la". Pa onda kroz patnju učimo o duhovnom rastu.


Ili, ako na genetskom nivou nasledimo uverenje: "Žena je sluga ili žena je žrtva", privlačićemo odnose u kojima smo u ulozi žrtve.

Mi smo bića sa više slojeva i nisu sva uverenja "naša" ali jesu deo nas, iz ovog ili onog razloga ali svakako su tu da nas nešto nauče.

Tokom ThetaHealing tretmana dolazimo do ovih baznih uverenja, menjamo ih i instaliramo pozitivna, nova uverenja.

Time menjamo našu energetsku vibraciju i samim tim menjamo i naš život. Iste situacije više ne izazivaju bes ili ljutnju, druge osobe se "odjednom" promene ili "odjednom" privučemo divnog partnera ili posao.

Tretman traje oko 90 minuta i vrlo je blag, a istovremeno 
dubok.

U sekciji Blog možete da pročitate više Bojaninih tekstova.

zakažite
tretman sa
bojanom

šta je thetahealing?

bottom of page