top of page
Zoja Poredak

šta je poredak ljubavi?

To je nauka koja vas uči kako da sve radite po Božanskom redu da bi vas život imao tok Božanske sile, a takva sila daje savšene situacije, dogadjaje. Poznati zakone u kojima živite, da ne biste grešili to je za mene vrh mudrosti.Kada znate pravila u svim segnentima života vi čete lako rešavati komplikovane dogadjaje i dobrim koracima graditi budućnost.

 

Tehnika POREDAK LJUBAVI za mene je vrhovna tehnika, jer ne samo da vas uči koracima dalje, ona ustrojava, leči i preoblikuje sve predačko na svim aspektima i sve lično iskoračano na pogresan nacin.Lečiti unazad greške!!!Ima li moćnije tehnike? Ima ovakvih individualnih, tehnika, ali je grupni rad veoma močniji, jer je snaga i brzina veoma veca.Na ovoj grupnoj tehnici takođe ste u prilici da vežbate svoju pinealnu železdu, svoje treće oko, koje je glavni odgovorni urednik za stvaranje vaših života.

 

Nigde nećete biti u većoj prilici da čitate informacije i da odmah dobijete povratne informacije toga što se kroz vas manifestovalo u svakom radu. Boravak u ovakvom polju je isceljujući, iako ste samo posmatrač, a učešće u radovima je veoma veci talas isceljenja.

o zoji

Zoja Zmaj je izuzetna kao terapeut ove tehnike (ali i Tesla metamorfoze i Timeline healing - Isceljivanje vremenskih linija) i već godinama radi sa grupama ljudi u Beogradu i Banja Luci, od skoro i u Sarajevu.

 

Ljubav je tvorna sila kosmosa, a kosmos je red i suprotni pravac od haosa.
Destruktivne sile u postojećem kosmosu i našoj planeti i u našem životu su brze, eksplozivne i razarajuće. Za par sekundi mi možemo od bilo cega stvoriti haos. Implozivne sile su spore i potreban je veliki trud da se stvore predmeti, sistemi i sam život da bude samostalan. Na putu u život potrebno nam 9 meseci da sazrimo za izlazak u svet i za disanje. Mnogo godina nam je još potrebno da možemo sami brinuti o sebi..

Na putu života koji bi bio u radosti i moći svetlosnog stvaranja u ljubavi, neophodno je da razložimo, dematerijalizujemo sve stvorene blokade, strukture koje sputavaju život.
Pozivam vas da se upoznate sa tri tehnike koje koje radim i koje su moćni alati na ovom putu koji živimo. 

Naše postojanje u individui u porodičnom sistemu u rodu i narodu i čovečanstvu i kosmosu, protkano je veoma kompleksnim zakonima koji vladaju našim životima. Da bismo bili uspešni, sretni, zdravi i ostvareni, neophodno je da lečimo sve što posedujemo.

Dobrodošli u moj život, moju svest i moje srce.

bottom of page