top of page

feme fatale trening

Nema ničeg lepšeg nego osećaj kada znaš i možeš da koristiš sve performanse svoga tela i maksimalno uživaš u izvodjenju svih pokreta jer nemaš ograničenja, zbog toga što imaš 'pametno telo' i osećaš se snažno, sposobno i zdravo.

Posebno kada možeš sve to da primeniš u životu ili plesu i uživaš u muzici koju voliš. 

fft.jpg
fft.jpg
fft3.jpg

upoznajte bojanu

Bojana je profesionalni igrač, klasično školovana balerina koja se bavi umetnošću pokreta tela poslednjih dvadeset godina.

 

Balet predstavlja najbolji način za oblikovanje tela. Isto tako zahteva pravilno disanje i maksimalnu pažnju pri izvodjenju vežbi. Kroz svakodnevno primenjivanje ovih vežbi, telo vežba motoriku, kvalitet pokreta, fizičku i menatlnu koncentraciju.

 

U toku svoje dugogodišnje karijere, Bojana se obrazovala i u drugim vrstama plesa ,savremenom, gaga jezik pokreta itd. To ju je podstaklo na dublje razmišljanje o važnosti zdravog tela i duha koje se temelji na baletskom principu.

 

Ona je kreirala novi sistem vežbi, inspirisana plesom, mentalitetom balerine, koji doprinose izgradnji samopouzdanja i svesti kako da se osećamo i izgledamo najbolje u svakoj prilici. Te vežbe uče telo gracioznim pokretima, pravilnom držanju, elegantnom hodu (posebno u visokim potpeticama) i što je najbitnije - ženstvenom izgledu. 

 

Ostati dosledan sebi, konstantno napredovati, osvešćivati svoj um i svoje telo, znati šta se sa njim dešava u svakom trenutku jer učimo da ga slušamo, je prednost koju zaslužuju svi, ne samo profesionalni sportisti i plesači.

 

Misija FFT je da ovim, specijalno kreiranim programom vežbi, pomogne svim ženama da postanu najbolja i najzdravia verzija sebe.

bottom of page