top of page

нед 26. мар

|

Novi Sad

Spa•S radionice - Svesna Tela

Osvešćivanje tela kroz slušanje, razumevanje, puštanje i usmeravanje pokreta, učimo telo da radi za nas, kvalitetno unaprijeđujući sopstvenu komunikaciju sa životnim izazovima i potrebama lične evolucije.

Registration is closed
See other events
Spa•S radionice - Svesna Tela
Spa•S radionice - Svesna Tela

Time & Location

26.мар 12:00

Novi Sad, Augusta Cesarca 18, Novi Sad 21101, Serbia

Guests

About the event

Na ovoj radionici, koja je namenjena svim ljudima, bez obzira na godine ili iskustvo.. istrazujemo pokret, njegovu dinamiku, texture, ritam, odakle pokret dolazi, naucicemo da iznutra slusamo svoje telo kako bismo prosirili svest o tome sta se desava, na koji nacin i kako bismo mogli da maximalno iskoristimo nove vestine, dok vezbamo, plesemo.. i sto je najbitnije kod prevencije od povreda a isto tako, saniramo neke stare povrede i kroz sve to osvescavano zadovoljstvo u samom pokretu / plesu koji nam je kao ljudskoj vrsti preko potreban i od koga smo zavisni po rodjenju.

Bojana Matic (@bo_badu) vas vodi  kroz ceo proces, koji je delom terapijski, kroz razne senzacije, ne pratite / ne ispunjavate nikakvu formu niti stil, sve je veoma organski (u cemu i jeste sustina ove vrste trenninga).

Dakle, insturkcije se dobijaju za vodjenje kvaliteta i sensibilnosti pokreta i otkrivate nove dimenzije zadovoljstva.

Share this event

bottom of page